marți, 23 octombrie 2012

Machiaj pentru sedinta foto portret...


             Fie ca este vorba de o zi obisnuita sau una speciala, de fiecare data incercam sa aratam cat mai bine si sa surprindem intr-un mod placut. Pentru fiecare moment in functie de tinuta, de ocazie si de starea de spirit, culorile alese pentru machiajul respectiv pot fi mai puternice sau mai putin puternice...
             Pentru aceasta sedinta foto portret, am avut-o ca model pe Adina...chiar daca nu e o sedinta foto beauty tinuta in studio cu lumini profesionale, intodeauna trebuie sa dati atentie fiecarui detaliu pentru ca fotografiile cu rezultatul final nu au fost editate, avand decat foarte mici corectii, contrastul si tonalitatea culorilor fiind sigurul reper unde s-a intervenit.
             Primul pas a fost pensatul spraceneleor, ele fiind un pic dezordonate. Astfel am incercat sa stilizez o forma cat mai naturala in functie de grosimea si aspectul acestora. Atunci cand pensam sprancenele trebuie avut mare grija cat de mult se intra in forma lor pentru ca acestea  influenteaza, intr-un procent foarte mare, trasaturile fetei.
             Dupa ce ati terminat de dat o forma corecta si estetica a sprancenelor, puteti incepe realizarea machiajului propriu-zis.

pensat, stilizat sprancene
             In cazul modelului meu, tipul de ten este gras deshidratat,avand zone de piele exfoliata. Pentru un astfel de ten recomand  un gomaj si o crema hidratanta speciala pentru tipul de ten pe care il aveti.
aplicare fond ten, tutorial make up
           Daca pielea a fost ingrijita si hidratata cum trebuie, atunci si aspectul fondului de ten pe fata va fi unul deosebit. Aplicat cu o pensula speciala dintr-un par sintentic si apoi tapotat cu un buretel special, folosirea unui corector in zonele cearcanelor, pudra compacta impreuna cu o tehnica de aplicara corecta a produselor m-au asigurat ca pot incepe machiajul.
aplicare fond ten, tutorial make up
machiaj ochi tutorial make up
            Pe sprancene a fost aplicat un fard in aceasi nuanta a parului si am aplicat un fard de obraz de culoare roz, nuanta de roz discreta.
           Machiajul ochilor a fost accentuat prin umbra din pliul pleoapei si coltul ochiului cu o culoarea de visina putreda si un maro inchis. Pentru zona pleoapelor unde am dorit sa fie luminozitate, am folosit nuante de corai si un fard alb cu irizatii aurii.
machiaj ochi, machiaj tutorial
 La baza genelor am aplicat un tus negru pentru a crea un contrast mai puternic.
aplicare gloss, foto make up, tutorial make up
Buzele au fost improspatate cu un gloss roze hidratant.
Rezultatul final, sper sa va placa :)
sedinta foto portret, fotograf Catalin Parpalea
sedinta foto portret, fotograf Catalin Parpalea
sedinta foto portret, fotograf Catalin Parpalea

     sedinta foto portret, fotograf Catalin Parpalea
fotografii Catalin Parpalea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu